Examentraining CISA diploma

CISA certificering

Schrijf nu in voor de CISA examentraining

BKBO verzorgt een aantal audit opleidingen waaronder de CISA examen training
Voor het vierde jaar op rij verzorgen we ook nu met veel succes de CISA examentraining. Het door ISACA afgenomen CISA-examen en de daaraan verbonden CISA-titel, staat internationaal hoog aangeschreven. De CISA-titel is een internationale erkenning van de professionaliteit en het vakmanschap van de IT-auditor die deze bezit.
In zeven Teams sessies worden de kandidaten voorbereid op het wereldwijde door ISACA georganiseerde CISA examen. De training zal in de Nederlandse taal worden gegeven, maar omdat het CISA examen in het Engels wordt afgenomen, zullen de inhoudelijke stof en de examenvragen ook in het Engels worden behandeld en geoefend.
De opleiding is opgebouwd overeenkomstig de vijf domeinen die bij het CISA examen worden geëxamineerd. Daarbij zullen de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • The Process of Auditing Information Systems
  • Governance and Management of IT
  • Information Systems Acquisition, Development and Implementation
  • Information Systems Operations, Maintenance and Support
  • Protection of Information Assets

Voor het eerst organiseren we deze training niet op een fysieke locatie maar digitaal via Teams. We hebben eerst een interne try-out gedaan met eigen medewerkers en nu dit goed is afgerond, bieden we de training ook extern aan.

Elk hoofdstuk zal steeds in één Teams sessie van max twee uur inhoudelijk worden behandeld en daarbij wordt een deel van de bijbehorende examenvragen worden geoefend. Daarna is er tussen door en aan het eind van de examentraining nog een aparte sessie net voorafgaand examen. Bij deze twee sessies worden eventuele onduidelijkheden weggenomen en concentreren we ons op de oefenvragen.

Het examen wordt op veel verschillende examenlokaties door ISACA digitaal afgenomen waarbij u als kandidaat snel de uitslag krijgt. De ervaring heeft geleerd dat het CISA examen, zeker voor IT professionals met enige training, goed te maken is.
De opleidingen zullen verzorgd worden door Marie-Thérèse Akay, een ervaren docent en IT auditor bij BKBO bv en zelf CISA gecertificeerd.

De studiebelasting voor het examen is 40 tot 100 uur in totaal afhankelijk van uw instapniveau.

De kosten van de CISA training bedragen bij voldoende deelname € 1500,- per deelnemer Daarbij dient nog rekening gehouden te worden met de additionele kosten die aan ISACA moeten worden voldaan voor het studiemateriaal en de examenkosten (ongeveer 400 euro bij tijdige inschrijving).
Studiemateriaal ISACA

  • CISA Review Manual 27th Edition (Engelse versie). Kosten zijn circa $109 (member) of $139 (non-member) exclusief verzendkosten
  • CISA review Questions, Answers & Explanations Manual, 12th Edition (Engelse versie). Kosten zijn circa $129 (member) of $159 (non-member) exclusief verzendkosten

Examenkosten ISACA

  • circa $575 (member) of $760 (non-member)

Zie voor de actuele prijzen en de kosten van het lidmaatschap de website van ISACA.

Schrijf nu in door een e-mail te sturen aan info@bkbo.nl met uw gegevens, dan kunt u nog in 2022 examen doen.