Examentraining CISA diploma

CISA certificering

Schrijf nu in voor de CISA examentraining 2019

BKBO verzorgt een aantal audit opleidingen waaronder de CISA examen training.

Voor het derde jaar op rij verzorgen we ook in 2019 met veel succes de CISA examentraining. Het door ISACA afgenomen CISA-examen en de daaraan verbonden CISA-titel, staat internationaal hoog aangeschreven. De CISA-titel is een internationale erkenning van de professionaliteit en het vakmanschap van de IT-auditor die deze bezit.

In tien avondsessies (op een centraal gelegen lokatie) worden de kandidaten voorbereid op het wereldwijde  door ISACA georganiseerde CISA examen. De training zal in de Nederlandse taal worden gegeven, maar omdat het CISA examen in het Engels wordt afgenomen, zal de inhoudelijke stof en de examenvragen ook in het Engels worden behandeld en geoefend.

De opleiding is opgebouwd overeenkomstig de vijf domeinen die bij het CISA examen worden geëxamineerd. Daarbij zullen de volgende onderwerpen aan de orde komen:

§  The Process of Auditing Information Systems

§  Governance and Management of IT

§  Information Systems Acquisition, Development and Implementation

§  Information Systems Operations, Maintenance and Support

§  Protection of Information Assets

Elk hoofdstuk zal steeds één avond inhoudelijk worden behandeld en één avond zullen de bijbehorende examenvragen worden geoefend. De ervaring heeft geleerd dat het CISA examen, zeker voor ervaren IT-auditors met enige training, goed is te maken. Voorafgaand aan elk training zal een broodmaaltijd met snack worden geserveerd.

De opleidingen zullen verzorgd worden door Winfried Nanninga, een ervaren docent en IT auditor en zelf zowel RE als CISA is gecertificeerd.

De kosten van de CISA training bedragen 2100,- euro. Daarbij dient nog rekening gehouden te worden met de additionele kosten die aan het ISACA moeten worden voldaan voor het studiemateriaal (ongeveer 100 euro) en de examenkosten (ongeveer 400 euro bij tijdige inschrijving). Zie hiervoor ook de website van ISACA.

Schrijf nu in door een offerte aan te vragen of een e-mail te sturen aan info@bkbo.nl met uw gegevens, dan bent u nog in 2020 CISA gecertificeerd.

Offerte aanvragen