Workshop BIO

Opzet

Tijdens deze praktijkgerichte workshop, bedoeld voor zowel beginnende als al opererende security medewerkers, worden de verschillen met de bestaande baselines en de BIO aangestipt en tevens wordt uitgebreid stilgestaan bij de ideaaltypische aanpak voor de implementatie van deze BIO. In deze praktijkgerichte workshop wordt veel nadruk gelegd op het verband tussen de aangeboden stof en de eigen situatie en organisatie.

Doelgroep

Doelgroep zijn CISO’ s maar ook beveiligingsfunctionarissen, security officers Suwinet, privacy-officers, adviseurs ICT.

Inhoud

De onderwerpen van de workshop passeren de revue volgens een logische thematische opbouw met veel herhalingsmomenten, waardoor u zich de materie snel eigen maakt.

  • Voorgeschiedenis van de BIO
  • BIO in breder perspectief
  • Verschillen tussen ISO27002, BIG en BIO
  • Basisbeveiligingsniveaus
  • Hoe implementeer je de BIO het beste
  • Gapanalyse, baselinetoets, hoe voer je die uit?
  • Praktijkopdrachten

Docent

Wij zetten uitsluitend deskundige docenten in met zowel brede praktijkkennis als uitstekende didactische vaardigheden. De docent voor deze workshop is een bekende naam uit het vakgebied:

  • René IJpelaar
    Eigenaar BKBO en IT auditor op het gebied van informatieveiligheid. Voorheen hoofddocent van de succesvolle CISO en FG opleidingen voor gemeenten bij Segment.

Wat is uw voordeel?

Onderscheidend aan onze aanpak is dat wij maatwerk leveren. Wij verdiepen ons eerst in de doelgroep en leerbehoeften van de deelnemende cursisten en stemmen ons lesmateriaal hierop af. Wij houden de klassen klein waardoor er veel ruimte is voor het delen van inzichten en het ingaan op de praktijk. Heeft u de behoefte aan uitdieping van een bepaald onderwerp zoals het implementeren van de BIO, dan denken wij graag met u mee welke vorm van didactiek hierbij het beste past. Zo komen wij altijd samen met u tot een oplossing, een opleiding op maat.

Wat is uw investering?

De kosten van een in company workshop bedraagt € 1.300,- exclusief BTW voor maximaal 12 deelnemers, waarbij wij ervan uitgaan dat u zorgt voor de locatie en de catering. Voor een meerprijs kunnen we het aantal deelnemers uitbreiden. Wilt u een bepaald onderwerp in een andere vorm aanbieden aan uw doelgroep? Hierover denken wij graag met u mee en wij zullen u een passend voorstel doen.

Meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Wij staan voor u klaar en gaan graag met u in gesprek om tot een definitieve offerte te komen. U kunt direct bellen met BKBO op telefoonnummer: 073 – 211 03 37. Is het voor u duidelijk? Dan kunt u ook direct een offerte aanvragen via www.bkbo.nl

Offerte aanvragen