ISAE 3000

ISAE 3000

Home | ISAE 3000

Bij het aanvragen van een ISAE 3000 verklaring is BKBO uw deskundige hulp. ISAE is een standaard voor assurance-opdrachten anders dan audits of beoordelingen van historische financiële informatie, biedt een kader voor de evaluatie van interne controles en risicobeheer. Onze expertise in ISAE 3000 verzekert u van een grondige en professionele benadering van uw assurance-behoeften.

Voor een professionele beoordeling van uw bedrijf

4,3/5 klantwaardering
+90% aan terugkerende klanten
Onafhankelijke keurmeester

Wanneer kunt u een ISAE 3000 aanvragen?

Een ISAE 3000 kan worden aangevraagd in diverse situaties waarin bedrijven behoefte hebben aan een onafhankelijke beoordeling van hun processen en systemen. Een ISAE3000 audit wordt ook wel een TPM audit genoemd.

Ons ervaren auditbedrijf verzamelt alle gegevens en bevindingen in een gedetailleerde rapportage, die ook aan de klant wordt verstrekt. Wij voeren ISAE assurance onderzoeken voornamelijk uit voor bedrijven die IT-diensten leveren aan de overheidssector of aan zorginstellingen.

IMPLEMENTEREN

GEMEENTEN

OVERIGE OVERHEID

ZORG

LEVERANCIERS

personen bord

Neem geen risico met gevoelige gegevens

Een specialist inschakelen voor het uitvoeren van een IT-audit, zoals een ISAE 3000 is van groot belang voor bedrijven die er van verzekerd willen zijn dat hun omgang met gevoelige gegevens voldoet aan de hoogste standaarden. Naast ISAE 3000 kunnen wij ook ISAE 3402 onderzoeken uitvoeren, als het om uitbesteding van IT diensten gaat. Neem contact op met ons team voor een professionele beoordeling en een verklaring die uw commitment aan kwaliteit en betrouwbaarheid toont. Onze experts staan klaar om u te helpen met al uw assurance-vragen en -behoeften.

Neem contact op